Nieuwkozijn.nl het adres voor nieuwe houten kozijnen ramen en deuren   Home Het concept De mogelijkheden Het product Voor wij zijn onze producten Veelgestelde vragen Contact  
     
  Nieuwe kozijnen voor particulieren   Kozijnen voor aannemers en bouwbedrijven   Kozijnen voor timmerfabrieken  
         
 

Vergroot uw capaciteit met Nieuwkozijn.nl

U kent het vast wel, het werk kunt u wel krijgen maar uw machinale capaciteit zorgt ervoor dat u een plafond heeft. Hoewel de overige bewerkingen als het opsluiten van de kozijnen, het spuiten en het afhangen van de ramen en deuren geen probleem zijn.

Wij helpen graag onze collega-timmerfabrieken, u kunt uw werk geheel uitbesteden maar de kans dat u hieraan dan nog wat verdient is klein.

Wat kunnen wij voor onze collega's betekenen

Wij delen graag onze productiecapaciteit met u. Dit houdt in dat u de kozijnen als halffabrikaat geleverd krijgt. Wij verzorgen voor de machinale bewerkingen waarna u het complete kozijn gebundeld toegeleverd krijgt. U zult dan zelf het kozijn moeten opsluiten en alle nabewerkingen moeten doen.

Met onze conturex bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Het hout wordt superglad geprofileerd en de maatvoering kan niet exacter.

Wij geven u graag nog een reden om zaken met ons te doen. Omdat wij enkel het machinale gedeelte verzorgen kunnen wij onze levertijden beperken tot een absoluut minimum, u krijgt dus nog voldoende tijd de losse onderdelen samen te stellen tot een compleet eindproduct.

Werkwijze

Iedere klus wordt voorgegaan door een heldere en uitgebreide offerte. Wij kunnen u bijvoorbeeld ook de benodigde onderdelen leveren als hang-, en sluitwerk, hard-, of kunststenen onderdorpels en ventilatieroosters.

Na uw akkoord op onze offerte (deze is uiteraard altijd geheel vrijblijvend) zal het technisch tekenwerk gestart worden. Deze fase is voor ons erg belangrijk aangezien vanuit ons tekenprogramma de machine rechtstreeks wordt aangestuurd. Er volgt altijd minimaal 1 controleronde waarin u eventuele opmerkingen kunt geven en wijzigingen kunt doorvoeren.

Na een akkoord op het technisch tekenwerk zal de productie starten en kunt u op korte termijn de door u benodigde onderdelen verwachten.

 

Nieuwkozijn.nl is een initiatief van

Machinaal Timmerbedrijf Ron Duiveman
Aambeeld 12
1969 NC Heemskerk

0251 - 659 784
fac 0251 - 258 585
email info@nieuwkozijn.nl

 
         
 


Dit unieke concept is ontwikkeld door Machinaal Timmerbedrijf Ron Duiveman uit Heemskerk. Reeds jaren zijn wij het adres voor kwalitatieve houten kozijnen, ramen, deuren, tuindeuren, draaikiepramen, schuifpuien, verhuisramen, dakkapelkozijnen, voordeuren, binnenkozijnen en lichtstraten. Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u kijken www.ronduiveman.nl of www.silmar.nl.