Nieuwkozijn.nl het adres voor nieuwe houten kozijnen ramen en deuren   Home Het concept De mogelijkheden Het product Voor wij zijn onze producten Veelgestelde vragen Contact  
     
  Nieuwe kozijnen voor particulieren   Kozijnen voor aannemers en bouwbedrijven   Kozijnen voor timmerfabrieken  
         
 

Kozijnen nodig voor uw verbouwing of aanbouw?

U bent zich aan het orienteren op internet voor uw nieuwe woning, een nieuwe schuur/garage, een aanbouw of wellicht wilt u gaan verbouwen? Mooie kozijnen zijn dan een onmisbaar element. Maar hoe weet u nu wat voor kozijnen u wilt en wat zijn daarvan de kosten?

Nieuwkozijn.nl helpt u graag op weg. Via deze website kunt u een offerte aanvragen voor uw nieuwe kozijnen. Wij garanderen u de laagste prijs en de kortste levertijd. Hoe wij dat doen?

Wij doen enkel het machinale gedeelte, dit houdt in dat u het kozijn in onderdelen geleverd krijgt. U bent zelf verantwoordelijk voor het samenstellen van het kozijn. Dit kunt u uiteraard in overleg doen met een aannemer. De onderdelen worden gebundeld per kozijn geleverd en zijn voorzien van productietekeningen zodat u het kozijn eenvoudig zelf samenstellen kunt. Enkele steekwoorden die op ons van toepassing zijn:

  • Goedkoper dan complete kozijnen inkopen
  • Snel geleverd
  • Hoge kwaliteit
  • Flexibiliteit

U ontvangt een compleet product, voorzien van alle benodigde onderdelen zoals hang-, & sluitwerk. U kunt er tevens voor kiezen ook de beglazing door ons te laten leveren.

Meer informatie

Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft. Stuur een email naar info@nieuwkozijn.nl of neem telefonisch contact op via het nummer 0251-659784.

Toch liever een compleet samengesteld product?

Krijgt u uw nieuwe kozijnen toch liever compleet geleverd? Neem dan eens een kijkje op onze website www.ronduiveman.nl, hier krijgt u de mogelijkheid een offerte aan te vragen voor de complete leverantie van uw nieuwe kozijnen.

 

Nieuwkozijn.nl is een initiatief van

Machinaal Timmerbedrijf Ron Duiveman
Aambeeld 12
1969 NC Heemskerk

0251 - 659 784
fac 0251 - 258 585
email info@nieuwkozijn.nl

 
         
 


Dit unieke concept is ontwikkeld door Machinaal Timmerbedrijf Ron Duiveman uit Heemskerk. Reeds jaren zijn wij het adres voor kwalitatieve houten kozijnen, ramen, deuren, tuindeuren, draaikiepramen, schuifpuien, verhuisramen, dakkapelkozijnen, voordeuren, binnenkozijnen en lichtstraten. Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u kijken www.ronduiveman.nl of www.silmar.nl.