Nieuwkozijn.nl het adres voor nieuwe houten kozijnen ramen en deuren   Home Het concept De mogelijkheden Het product Voor wij zijn onze producten Veelgestelde vragen Contact  
     
  Nieuwe kozijnen voor particulieren   Kozijnen voor aannemers en bouwbedrijven   Kozijnen voor timmerfabrieken  
         
 

Een offerte voor houten kozijnen binnen 24 uur

Wij werken altijd met vrijblijvende offertes. U kunt ons uw offerte aanvraag sturen via de fax, telefonisch uw wensen doorgeven of gebruik maken van onderstaand aanvraag formulier. Na ontvangst van uw gegevens gaan wij aan de slag met het maken van de offerte, u ontvangt deze doorgaans binnen 24 uur. Indien nodig nemen wij contact met u op wanneer wij meer gegevens nodig hebben.

Verstuur uw offerte aanvraag per fax: 0251 - 258 585
Vraag uw offerte telefonisch aan via: 0251 - 659 784

Of maak gebruik van onderstaand aanvraag formulier.

Uw naam:
Ik ben:
Bedrijfsnaam (optioneel):
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
Mobiel nummer (optioneel):
Faxnnummer (optioneel):
E-mail adres:
Nogmaals uw E-mail:
 
Ik ontvang de offerte graag:
 
Geef hieronder een duidelijke specificatie van uw wensen, waaronder maten en aantallen. Of het kozijnen, of losse ramen en deuren betreft en of het kozijn eventueel moet worden voorzien van een raam of deur.
 
 

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij uw offerte samenstellen. U ontvangt de offerte op de door u gekozen wijze. U bent niet verplicht hierop te reageren. Wanneer u interesse heeft en akkoord geeft op de offerte dan wordt er een tekenronde opgestart. U krijgt productietekeningen toegestuurd zodat u zeker weet dat uw kozijnen tot op de milimeter nauwkeurig correct worden geproduceerd, u krijgt uiteraard de mogelijkheid wijzigingen door te voeren in de tekeningen.

 

Nieuwkozijn.nl is een initiatief van

Machinaal Timmerbedrijf Ron Duiveman
Aambeeld 12
1969 NC Heemskerk

0251 - 659 784
fac 0251 - 258 585
email info@nieuwkozijn.nl

 
         
 


Dit unieke concept is ontwikkeld door Machinaal Timmerbedrijf Ron Duiveman uit Heemskerk. Reeds jaren zijn wij het adres voor kwalitatieve houten kozijnen, ramen, deuren, tuindeuren, draaikiepramen, schuifpuien, verhuisramen, dakkapelkozijnen, voordeuren, binnenkozijnen en lichtstraten. Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u kijken www.ronduiveman.nl of www.silmar.nl.