Nieuwkozijn.nl het adres voor nieuwe houten kozijnen ramen en deuren   Home Het concept De mogelijkheden Het product Voor wij zijn onze producten Veelgestelde vragen Contact  
     
  Nieuwe kozijnen voor particulieren   Kozijnen voor aannemers en bouwbedrijven   Kozijnen voor timmerfabrieken  
         
 

Veelgestelde vragen

Een kozijn koopt u niet zomaar in een bouwmarkt en betreft in de meeste gevallen maatwerk. Wij kunnen ons daarom voorstellen dat u met vragen zit. De meest gestelde vragen plaatsen wij op deze pagina.

Mocht uw vraag er niet tussen zitten dan kunt u ons uiteraard bereiken op 0251 - 659 784 of maak gebruik van het formulier aan de onderzijde van deze pagina.

Wat is Nieuwkozijn?

Nieuwkozijn is een traditioneel houten kozijn echter op een nieuwe manier geleverd. Het kozijn wordt als bouwpakket geleverd en bevat alle benodigde componenten. Op deze manier houden we de kosten laag en kunnen we u de scherpste prijs bieden. Een zeer groot bijkomend voordeel is dat levertijden worden beperkt tot een absoluut minimum.

Hoe werk het?

Via deze website kunt u uw offerte aanvraag insturen. Na ontvangst van alle benodigde gegevens stellen wij een offerte voor u op, deze ontvangt u doorgaans binnen 24 uur. Op deze offerte kunt u uw reactie sturen. Geeft u ons opdracht dan zal er een tekenronde worden opgestart waarop u wijzigingen kunt aanbrengen, zo weet u zeker dat uw product tot op de milimeter nauwkeurig zal worden geleverd.

Stuur uw eigen vraag in

Staat uw vraag hierboven niet vermeldt? Maak dan gebruik van onderstaand formulier om uw vraag in te sturen.

Uw naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Nogmaals uw E-mail:
Uw vraag:
 
 

Nieuwkozijn.nl is een initiatief van

Machinaal Timmerbedrijf Ron Duiveman
Aambeeld 12
1969 NC Heemskerk

0251 - 659 784
fac 0251 - 258 585
email info@nieuwkozijn.nl

 
         
 


Dit unieke concept is ontwikkeld door Machinaal Timmerbedrijf Ron Duiveman uit Heemskerk. Reeds jaren zijn wij het adres voor kwalitatieve houten kozijnen, ramen, deuren, tuindeuren, draaikiepramen, schuifpuien, verhuisramen, dakkapelkozijnen, voordeuren, binnenkozijnen en lichtstraten. Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u kijken www.ronduiveman.nl of www.silmar.nl.