Nieuwkozijn.nl het adres voor nieuwe houten kozijnen ramen en deuren   Home Het concept De mogelijkheden Het product Voor wij zijn onze producten Veelgestelde vragen Contact  
     
  Nieuwe kozijnen voor particulieren   Kozijnen voor aannemers en bouwbedrijven   Kozijnen voor timmerfabrieken  
         
 

Het concept

Met de aanschaf van onze nieuwe Conturex in 2009 is onze machinale haalbaarheid zeer groot geworden. Dit biedt perspectieven tot vernieuwing waarbij we zowel de aannemer, de particulier als onze collega-timmerfabrieken van dienst kunnen zijn.

Naast de grote capaciteit is ook de kwaliteit zeer groot. Ons machinepark is in staat de losse onderdelen in zeer hoge snelheid machinaal te bewerken met een strak resultaat. Het zou dan ook zonde zijn deze overcapaciteit niet te gebruiken.

Onderdelen voor timmerfabrieken

Ervaart u als timmerfabriek een plafond, met andere woorden, u kunt het werk krijgen maar uw machinepark stelt u een limiet? Wij kunnen voor u het bewerken van hout uit handen nemen. U krijgt van ons alle onderdelen los geleverd (u kunt er zelfs voor kiezen het hang-, en sluitwerk en eventueel overige losse componenten door ons te laten leveren).

Na ontvangst kunt u in uw eigen werkplaats van de losse onderdelen een compleet kozijn maken, het opsluiten en spuiten zult u dan nog zelf moeten doen.

>> Lees meer over Nieuwkozijn.nl voor collega timmerfabrieken

Kozijnen voor aannemers

U heeft kozijnen nodig, een eigen werkplaats maar uw machinepark kan het werk niet aan? U zoekt de scherpste prijs voor kozijnen en de mogelijkheid de kozijnen zelf in elkaar te zetten? Ook dan is Nieuwkozijn.nl de oplossing. Laat uw kozijn in losse onderdelen leveren, het bijkomende voordeel is dat de levertijden tot een absoluut minimum kunnen worden beperkt.

Uiteraard zal het productieproces altijd vooraf worden gegaan door een tekenronde zodat de onderdelen exact worden geproduceerd zoals u ze wilt.

>> Lees hier meer over Nieuwkozijn.nl voor aannemers en bouwbedrijven

Kozijnen voor particulieren

U bent aan het (ver)bouwen en op zoek naar kwalitatief goede en mooie kozijnen. Daarbij mag de prijs niet te hoog zijn en u orienteert zich op het internet. Ook aan particulieren leveren wij onze half-fabrikaten, u dient echter zelf te zorgen voor het afbouwen van de kozijnen. Bent u echter op zoek naar het complete product dan verwijzen wij u graag door naar onze website www.ronduiveman.nl.

>> Lees hier meer over Nieuwkozijn.nl voor particulieren

 

 

Nieuwkozijn.nl is een initiatief van

Machinaal Timmerbedrijf Ron Duiveman
Aambeeld 12
1969 NC Heemskerk

0251 - 659 784
fac 0251 - 258 585
email info@nieuwkozijn.nl

 
         
 


Dit unieke concept is ontwikkeld door Machinaal Timmerbedrijf Ron Duiveman uit Heemskerk. Reeds jaren zijn wij het adres voor kwalitatieve houten kozijnen, ramen, deuren, tuindeuren, draaikiepramen, schuifpuien, verhuisramen, dakkapelkozijnen, voordeuren, binnenkozijnen en lichtstraten. Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u kijken www.ronduiveman.nl of www.silmar.nl.