Nieuwkozijn.nl het adres voor nieuwe houten kozijnen ramen en deuren   Home Het concept De mogelijkheden Het product Voor wij zijn onze producten Veelgestelde vragen Contact  
     
  Nieuwe kozijnen voor particulieren   Kozijnen voor aannemers en bouwbedrijven   Kozijnen voor timmerfabrieken  
         
 

Hoe koopt u uw houten kozijnen in?

U begint aan uw werk en zoals altijd maakt u de afweging of u de kozijnen in uw eigen werkplaats gaat maken of het maken van de kozijnen uitbesteed. Aan beide opties zijn financiele consequenties verbonden; immers zelf maken is goedkoper maar wordt het werk te groot dan is het beter dit uit te besteden.

Ontdek dan nu de gouden middenweg! U laat de machinale bewerkingen over aan een timmerfabriek en zorgt vervolgens zelf voor het opsluiten en spuiten van uw kozijnen. Hieronder geven wij u vast enkele reden waarom u zou moeten kiezen voor Nieuwkozijn.nl

  • Goedkoper dan zelf maken
  • Goedkoper dan complete kozijnen inkopen
  • Snel geleverd
  • Hoge kwaliteit
  • Flexibiliteit

U geniet uiteraard van alle voordelen die normaal verbonden zijn bij het uitbesteden van uw productie, denkt u hierbij o.a. aan garanties, toelevering losse onderdelen, technisch tekenwerk, etc.

Hoe gaat het in zijn werk...

Het verschilt niet veel van uw normale inkoop, het begint immers met een uitgebreide offerte waarin alle onderdelen gespecificeerd terug te vinden zijn, opvallend is uiteraard de prijs die u betaald, deze ligt vele malen lager dan wat u gewend bent.

Op basis van de offerte is het de keuze aan u de opdracht te gunnen. Na gunning zal er een reguliere technische tekenronde gestart worden zodat maatvoering, profilering, vakvulling, etc. geheel voldoet aan uw wensen. Deze tekeningen worden u ter controle aangeboden en u krijgt de mogelijkheid eventuele wijzigingen door te voeren.

Na het technisch tekenwerk ontvangt u per post een set definitieve productietekeningen, deze tekeningen kunt u vervolgens weer gebruiken wanneer u het kozijn in elkaar gaat zetten.

Productie start na uw akkoord op onze tekeningen. Wij maken altijd gebruik van duurzaam gekapt tropisch hardhout met de beste duurzaamheidsklasse die in de markt te vinden is. Wanneer de losse onderdelen bij ons machinaal zijn bewerkt zal het kozijnhout per merk worden gebundeld en wordt overig toebehoren los bijgeleverd.

Let wel! Dit is niet alleen van toepassing op simpele binnenkozijnen, ook de meest ingewikkelde kozijnen met bijvoorbeeld schuifdeuren kunnen door ons op deze manier worden geleverd tegen zeer scherpe prijzen!

Meer informatie

Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft. Stuur een email naar info@nieuwkozijn.nl of neem telefonisch contact op via het nummer 0251-659784.

 

Nieuwkozijn.nl is een initiatief van

Machinaal Timmerbedrijf Ron Duiveman
Aambeeld 12
1969 NC Heemskerk

0251 - 659 784
fac 0251 - 258 585
email info@nieuwkozijn.nl

 
         
 


Dit unieke concept is ontwikkeld door Machinaal Timmerbedrijf Ron Duiveman uit Heemskerk. Reeds jaren zijn wij het adres voor kwalitatieve houten kozijnen, ramen, deuren, tuindeuren, draaikiepramen, schuifpuien, verhuisramen, dakkapelkozijnen, voordeuren, binnenkozijnen en lichtstraten. Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u kijken www.ronduiveman.nl of www.silmar.nl.